Samviten søker nye skribenter

Ønsker du erfaring innen journalistisk arbeid?

Samviten er et studentmagasin ved det samfunnsvitenskapelige fakultet på Universitetet i Bergen. Gjennom fire årlige magasinutgivelser retter vi søkelyset mot dagsaktuell tematikk i den kulturelle og politiske offentlighet.

Vi er nå på jakt etter motiverte skribenter til vår- og høstsemesteret, og du kan skrive om (nesten) akkurat det du vil. Du trenger ikke nødvendigvis ha tidligere erfaringer å vise til, men det er en fordel om du er glad i språk og engasjert i saker og ting som rører seg i nyhetsbildet.

Tror du deltagelse i Samviten kan være noe for deg, eller bare interessert i høre mer?

Send oss en melding på Facebook-siden vår, eller via mail på info@samviten.no!


samvitenbag

Vi kan friste med et lett og lekkert bærenett!