Slippfest for Samviten og konsert med XXXMensa 23. november!

Semesteret nærmer seg slutten og vi i Samviten har sendt alt vi har i trykken. Resultatet er et rykende ferskt magasin, med det spennende temaet identitet! Hvem er vi? Miljø eller arv? Spørsmålene er mange, og vi har med denne utgaven forsøkt å utforske noen av de. Vi tar en fest for å feire arbeidet og inviterer derfor selvfølgelig hele studentbergen til å skåle sammen med oss! Begivenheten vil foregå i Storelogen, som er i 3. etasje på Kvarteret. Her vil det bli servert bobler til de første, samt lett fingermat. På underholdningsfronten har vi fått med oss bandet XXXMensa.

XXX Mensa is where Andreas (computer & ever-changing synthcollection) Renate (voice and words) and Jonas (cajon) get together to explore the meetingpoint of their different sounds. A poet once said that they sound like k-pop slowed down a thousand times, mixed with the tears of doves dancing on velvet synths.

Velkommen skal du være! Dra med deg en venn, en kollega eller tinderdaten til en helaften med musikk og magasin!

Tid: Torsdag 23. november 19:00
Sted: Storelogen @ Det Akademiske Kvarter