1 min lesetid

Dater du en Softboi?

Om du ikke er kjent med uttrykket, kjenner du nok igjen typen. Softbois er nemlig de nye fuckboysa, bare i en hipp forkledning. Om du mot formodning ikke har fått med deg hva fuckboy er, vil jeg råde deg til å se Skam sesong 2. 

Ifølge den pålitelige kilden Urban Dictionary defineres en softboi slik:
“Similar to a fuckboy but without the cocky attitude. Differs from the fuckboy because he goes for the heart and emotions rather than just the body”

Definisjonen antyder at softbois ofte er de du sist forventer at er fuckboys, noe som setter premisset for hele greia. Det er like genialt som en trojansk hest; tilsynelatende snill og uskyldig utenpå, men full av faenskap inni. Likevel kommer softbois i mange ulike innpakninger, og vi skal nå se om vi klarer å gjenkjenne noen av de. 

Innledningsvis kan vi dele softbois opp i to hovedkategorier; de som er relativt harmløse og de som er notorisk manipulative. Man kan selvfølgelig også befinne seg et sted i mellom på spekteret, men det de alle har til felles er at de spyr av alt som er mainstream og har i overkant mye ironisk distanse til eget liv. De har alternative interesser som skating, produsere musikk på maccen, knipse bilder med analogkamera og samle på vinyl. Naturligvis gjør disse alternative interessene dem overlegne oss vanlige dødelige, eller normies om du vil. Ved hjelp av denne testen får du en brukbar indikasjon på om du burde gi fyren en sjanse eller løpe i motsatt retning.

Skribent

Forrige artikkel

Konger og kroner

Neste artikkel

Tillit, takk!