/
1 min lesetid

Månedens anbefalinger: oktober

Høsten er i gang, og du lurer kanskje på hva som skjer i Bergen i oktober? Samviten gir deg våre anbefalinger til en innholdsrik måned!

Ruller Hardt festival

For andre året på rad arrangeres det en urban bransjefestival for rap og RNB i i Norges rap-hovedstad! Det blir konserter med både etablerte og up and coming artister fra Norge og Skandinavia, i tillegg til foredrag, panelsamtaler, filmvisninger og låtskrivercamp med artister og produsenter. Det blir også klubbkveld på forskjellige klubber rundt omkring i Bergen by!

Når: 30. september og 1. oktober
Hvor: USF Verftet
Aldersgrense: 18 år
Pris: festivalpass 630kr, fredagspass 375kr, lørdagspass 375kr

Gratis konsert med Bergen Filmharmoniske Orkester

Byens studenter inviteres til gratis festkonsert i Grieghallen! Det blir en magisk og harmonisk konsertopplevelse med musikk av Harald Sæverud. 

Når: 5. oktober, kl. 19:30
Hvor: Grieghallen
Pris: Gratis for studenter!

Jungelen Pop-up fest 

Det blir fest og herlig stemning når Jungelen arrangerer Pop-up fest på Bergen Assembly! DJs Simon Alejandro, Olav Eggestøl og Sausan Hussein spiller Afro, Arabisk funk og disco, Latin og annen god musikk for en fet kveld på dansegulvet!

Når: 7. oktober kl. 21 – kl 02. 
Hvor: Bergen Asssmbly
Aldersgrense: 18 år
Pris: 100kr

Verdensdagen for psykisk helse

Årets tema for verdensdagen for psykisk helse er #løftblikket <3

Samviten vil gjerne gi en påminnelse til alle studenter om å ta vare på sin psykiske helse, og løfte blikket for sine medstudenter. Det er viktig at vi tar vare på hverandre.

Når: 10. oktober er den offisielle verdensdagen for psykisk helse. Ulike markeringer skjer ved UiB og andre aktører i Bergen i forkant av verdensdagen.

BIFF 

Bergen Internasjonale Filmfestival er et MUST å få med seg om høsten i Bergen! Norges største filmfestival viser et stort mangfold av ferske og kritikerroste filmer i mange sjangre. Over 150 dokumentar- og fiksjonsfilmer blir rullet på skjermene i løpet av 9 dager.

Når: 19.-27. oktober
Hvor: Bergen Kino, USF Verftet og Det Akademiske Kvarter
Billetter: Se biff.no for program og billettsalg 

Halloween-fest

Samfunnslogen arrangerer Halloween-fest! Kle deg ut i ditt beste kostyme og bli med å feire Halloween på Biblioteket bar!

Når: 27. oktober fra kl. 22
Hvor: Biblioteket bar
Aldersgrense: 18 år

God oktober!

Skribent

Forrige artikkel

Raftoprisen 2022 tildeles Nodjigoto Charbonnel

Neste artikkel

Samviten søker: Grafisk designer