//
2 min lesetid

Listespalten du ikke visste du trengte!

Hverdagen har blitt snudd på hodet og blitt erstattet med frykt og usikkerhet. En pandemi, med navnet COVID-19 herjer på kloden for øyeblikket. For å forebygge spredning og oppfylle vår plikt som gode samfunnsborgere, er det veldig viktig å følge FHI sine retningslinjer og holde seg inn så mye som mulig. Jeg elsker egentlig å låse meg inn i leiligheten, binge serier og ikke se mennesker på tre døgn, men det er akkurat som når du blir bedt om å gjøre noe du allerede hadde planlagt å gjøre. Det er (bare) ikke like gøy. For å hjelpe deg å få tilbake motivasjonen, vil jeg minne deg på at du gjør samfunnet en stor tjeneste ved å isolere deg selv og starte på et sex og singelliv-maraton, i stedet for å bedrive lok som kan føre til at du eller noen andre blir smittet, spesielt de som er mer sårbare. I den anledning har jeg brukt noe av min isolasjonstid på å smelle sammen en liten liste med tips til ting du kan gjøre i disse tider. 

10 ikke- smitterelaterte aktiviteter 

1. Vask leiligheten. Glem hvem sin vaske-uke det er, hva med å febrilsk vaske leiligheten hver dag?

2. Arranger kokkekamp med roomiene dine (hvis de ikke har dratt hjem) der dere bare får lov til å bruke knekkebrød, tørrvarer og/eller middagshermetikk, så fremt det ikke er utsolgt.

3. Skriv brev til din nye kjæreste som du nettopp har innledet et langdistanseforhold med. 

4.  Last ned Sims slik at du kan mimre tilbake til gamle dager (les: forrige uke) 

5. Bli en TikTok bruker. Du kan bruke denne plattformen til f.eks å lære deg noen kule danser eller oppfordre folk til å slutte og hamstre varer. 

6. Bli religiøs. Akkurat nå trenger vi alle trøst, dermed er dette en gyllen mulighet til å få kontakt med Gud igjen. 

7. Ta personlighetstester og få de analysert av psykologistudent vennene dine. Du blir bedre kjent med deg selv, og de får øvd til eksamen!

8. Begynn å skriv dagbok, kanskje noe av det du skriver ender opp i historiebøkene til barna eller barnebarna dine (hvis vi ikke blir utslettet av denne pandemien hehe, jk, unless…) 

9.  Hvis du er fysen på litt kjærlighet, kan du alltid laste ned Tinder slik at du kan sikre deg kjæreste til høsten (krysser fingrene at COVID-19 ikke varer så lenge).

10. Kjør Silent Disco hjemme. Alt du trenger er (maks) to venner, hvert deres headset og vipps så føles det ut som en alminnelig onsdag på Vaskeriet (bare med bedre spilleliste).


Vi står overfor tøffe tider og det er viktig at vi alle gjør vårt for å bidra til å senke den enorme byrden som COVID-19 har påført samfunnet. Det er viktig å passe på seg selv og passe på hverandre, slik at vi kommer oss gjennom dette. Dette er kanskje ikke det beste tidspunktet for å kysse og klemme hverandre, men send en liten melding eller ring en venn. Vi må ta vare på hverandre. 

// Illustrasjon: Ingvild Hauglid

Skribent

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.

Forrige artikkel

Oppskrift: honningglasert laks!

Neste artikkel

Samviten anbefaler BIFF: Om det uendelige